Superautomobili


Nalazite se ovdje: Početna stranicaSuperautomobiliLamborghini – video turneja po tvornici i muzeju Sant’Agata Bolognese, raj za oči

Lamborghini – video turneja po tvornici i muzeju Sant’Agata Bolognese, raj za oči


Prilog u nastavku ne treba posebno najavljivati, kao što smo i naveli u naslovu – raj za oči. Tekstom, slikom a posebno videom vodimo vas do Lamborghinijeve tvornice u Sant’Agata Bolognese.

Ovo je za kompaniju posebno mjesto, ne zato što se ovdje proizvode jedni od najboljih superautomobila na svijetu, nago i zato što se ovdje doslovno ostvaruju snovi. Prije 50-ak godina bio je to veliki san samo jednog čovjeka, Ferruccia Lamborghini, koji je sanjao o proizvodnji svjetski poznatog sportskog automobila.

Danas se Lamborghini superautomobili voze u cijelom svijetu, svi znaju za njih, i mnogi sanjaju kako bi bilo lijepo imati jednoga u garaži.

Lamborghini se inače priprema za proslavu 50. rođendana kompanije. Ne proizvode puno, ali proizvode najbolje, najkvalitetnije. Proizvode samo 11 superautomobila tjedno, a najpopularniji su Gallardo i Aventador. Sve ostalo pogledajte u 4-minutnom videu koji slijedi…