Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiKupljen prvi automobil preko Interneta u Hrvatskoj

Kupljen prvi automobil preko Interneta u Hrvatskoj


Anja Komadina prvi je kupac u Hrvatskoj koja se odlučila na kupovinu automobila preko Interneta, iz udobnosti vlastitoga doma.

Kako kažu u Neostaru, koji je to i omogućio, započela je nova era u autobiznisu koja prati svjetske trendove te koja osim uštede vremena i novca unosi i promjene u navike potencijalnih kupaca automobila u bliskoj budućnosti. Renault Clio isporučen je pred kućni prag ponosne vlasnice koja nije krila oduševljenje ovim novim načinom kupnje automobila koji je donedavno bio teško zamisliv.

Nedavno lansirana usluga potencijalnim kupcima nudi intuitivne alate za pregled ponude rabljenih automobila do u najsitnije detalje, mogućnost rezervacije odabranog automobila, online plaćanje te online dogovor o dostavi automobila na kućnu adresu.

Posebnost kupnje automobila na ovaj način svakako je i paket pogodnosti koji dolazi uz kupnju svakog rabljenog automobila – kupac dobiva sva potrebna osiguranja za vozilo te dvogodišnje jamstvo i osiguran besplatni servis.

Isto tako kupce kojima se odabrani automobil možda neće svidjeti zbog čega svaki kupac kupljeno vozilo može reklamirati u roku do 15 dana.

Što vi mislite o tome – biste li kupili automobil preko Interneta?