Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiKrijesnica za sigurnije pješake od sada i u KOZMO prodavaonicama!

Krijesnica za sigurnije pješake od sada i u KOZMO prodavaonicama!


Odlična vijest za sve roditelje i djecu, odnosno za sve pješake! I sami ovih dana možete u različitim medijima vidjeti novu kampanju koja se provodi za sigurnost pješaka u prometu. No, ona rješava samo dio problema. Ako vas zanima kompletno rješenje koje će značajno umanjiti vjerojatnost pogibije pješaka to je – KRIJESNICA!

Jedan od najefikasnijih i najjeftinijih "pomagala" za bolju vidljivost u prometu po mraku ili slaboj vidljivosti je Krijesnica,  obasjavač za pješake, jednostavno sigurnosno sredstvo koje se drži u ruci prilikom šetnje po mračnim uvjetima. To je relativno novi proizvod u Hrvatskoj, a kojeg si možete priuštiti odmah i značajno povećati sigurnost vas i vaših najmilijih u prometu.

Krijesnica je "prva pomoć" u sigurnosti pješaka u prometu noću, po mraku i danju za slabije vidljivosti (kiša, magla, snijeg). To je svijetleći predmet (privjesak) koji se upotrebljava za zaštitu pješaka u cestovnom prometu za slabije vidljivosti. To će osobito postati korisno kada počne zimsko računanje vremena krajem listopada, a kada je i vidljivost smanjena. U stvari, Krijesnica vam može spasiti život u svako godišnje doba, pri smanjenoj vidljivosti ili noću. Koliko vrijedi vaš život ili život vaše djece?

Odlična je novost da od sada možete Krijesnice – obasjavače za pješake u raznim bojama i oblicima kupiti i u svim KOZMO prodavaonicama. Osim što je korisna, Krijesnica može biti i odličan božićni poklon. Vjerovali ili ne, košta samo 14,99 kuna!!!

Sve o Krijesnici saznajte na odličnoj službenoj web stranica na adresi www.krijesnica.info, a uskoro i na Facebooku.