Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiKraj ‘muka po McLarenu’?

Kraj ‘muka po McLarenu’?


Hoće li McLAren s novim MP4-19B bolidom konačno doći do cilja? Ili se plasirati među prvih pet? Ili se konačno popeti na pobjedničko postolje, možda i pobijediti? Sve su to pitanja koja se nameću prije samog testiranja novog McLarenovog bolida koji će tijekom današnjeg dana odvesti prve testne krugove, a što je potvrdio i šef tima Ron Dennis.
Trenutno aktualni MP4-19 bolid nije se pokazao kao dobar.

Točnije, ako se osvrnemo samo na utrku prije dva dana, oba McLarena, ili ako hoćete Kimi i David, morali su odustati od utrke zbog kvara na motorima. Već se sezona polako približava polovici, a u McLarenu su sakupili jedva 5 bodova (Coultard 4, Raikkonen 1), što ime je dovoljno za tek 6. mjesto na ljestvici konstruktora. čak je Sauber ima dvostruko više bodova.
Novi MP4-19B bolid , kako ga zovu, premijeru bi trebao doživjeti na idućoj F1 utrci za Veliku nagradu Kanade koja se vozi 13. lipnja. Do tada slijede brojna testiranja. Nadamo se da će s novim MP4-19B imati puno više sreće i da će se vratiti na onu poziciju u prvenstvu Formule 1 koju i zaslužuju.