Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiKopajtić ponovo najbrži

Kopajtić ponovo najbrži


Druga sezonska autoslalom utrka za Prvenstvo Hrvatske vožena na Zagrebačkom velesajmu iznjedrila je starog/novog pobjednika. Dejan Kopajtić (AK Rijeka) je jučerašnjom pobjedom ponovio je prošlogodišnji uspjeh.

Na zahtjevnoj zagrebačkoj stazi Kopajtić je u svojoj Zastavi Yugo odradio odličan posao i za dlaku pobjegao drugoplasiranom Vjekoslavu čičku (AMD Zanatlija) u Fiatu 500 s Aprilijinim motorom, dok je treće najbolje vrijeme postigao Mato Milković AMK Ragusa Racing) također u Zastavi Yugo.

Rezultate možete pronaći ovdje.

S obzirom da se ove godine utrka poklopila sa Zagreb Auto Showom 2008, broj posjetitelja bio je znatno veći. Nadamo se kako će to barem djelomično potaknuti javnost za većim interesom za ovu granu hrvatskog auto sporta. Važno je spomenuti kako se za utrku prijavilo čak 160 vozača od kojih se na startu pojavilo 153, dok je utrku završilo njih 129.

Slijedeća utrka vozi se u Šibeniku, 19-20. ovog mjeseca.

Naš Branimir Turković 2. u klasi
Nakon odličnog starta u prvoj utrci u riječkoj Preluci, Turković (AMD Zanatlija) u svom je Autobianchiju Abarth još više popravio ukupni dojam i do cilja se u Prvenstvu Hrvatske dovezao kao 16. ukupno i 2. u klasi!

Podsjećamo kako Automanija.com – portal o automobilima i auto sportu medijski pokriva ovog mladog i talentiranog vozača, čije podatke, odnosno bio-kartu možete pronaći ovdje. Isto tako, dodajmo kako je Branimir bio i gost "Automanije" – najslušanije emisije o automobilima i auto sportu, i to u njenom 203. izdanju.