Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiKia Pro_Cee’d – prve službene fotografije novog južnokorejskog sportskog modela

Kia Pro_Cee’d – prve službene fotografije novog južnokorejskog sportskog modela


Nakon predstavljene petovratne i karavanske izvedbe Cee’d modela, na red je došla i sportska trovratna izvedba Pro_Cee’d. Premijeru očekujemo na 2012 Paris Motor Showu.

Kako se bliži pariški auto salon, sve više proizvođača objavljuje fotografije svojih novih modela i koncepata. Iznimka nije niti Kia, koja je objavila fotografije novog Pro_Cee’d modela.

Nakon predstavljene petovratne i karavanske izvedbe Cee’d modela, na red je došla i sportska trovratna izvedba Pro_Cee’d. Sportski karakter naglašen je novim prednjim i stražnjim svjetlima, te vizualno atraktivnijom linijom krova. Osim nešto manje prostora za putnike, Pro_Cee’d će vjerojatno doživjeti i neke manje izmjene na interijeru.

Što se tiče pogonskih motora, ne očekuju se izmjene u ponudi u odnosu na model s pet vrata i karavansku inačicu, a to znači nekoliko dizelskih i benzinskih motora zapremine 1.4 litre i 1.6 litre obujma. Dolazak u prodajne salone očekuje se u prvoj polovici sljedeće godine.

Izvor: Automoto-portal.hr