Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiKarting Arena Zagreb uskoro pokreće Dječju akademiju – klinci, prijavite se!

Karting Arena Zagreb uskoro pokreće Dječju akademiju – klinci, prijavite se!


Radi se o novom zabavno edukativnom programu za sve mališane koji proljetne praznike i slobodno vrijeme žele iskoristiti na najbolji mogući način – aktivno, kreativno i avanturistički!

Od 3. do 6. travnja na Zagrebačkom velesajmu u prostorijama Karting Arene održat će se prva po redu Dječja akademija, nezaboravna edukativna avantura u sklopu koje će se mališani u dobi od 5 do 12 godina okušati u raznim aktivnostima. Ova četverodnevna interaktivna akademija podijeljena je u nekoliko segmenta, a polaznicima nudi posebno nezaboravno iskustvo.

Karting škola ima za cilj pripremiti mališane na odgovorno ponašanje u prometu te im približiti karting kao sport, escape room igre nastojat će probuditi njihov istraživački duh te ih naučiti snalaženju u potpuno novim situacijama, dok će posebno osmišljene 60 sekundne zagonetke potaknuti timski rad. Uz karting, škola polaznicima također nudi mnoge sportske igre i aktivnosti, a pred sam kraj bit će organizirana i finalna utrka te svečana dodjela diploma i nagrada.

Ako ste jedan od onih roditelja koji svojem djetetu želi omogućiti nešto novo, interaktivno, edukativno, i pomalo avanturistički tada je ova školica idealno rješenje! Priuštite mu nezaboravne praznike, neka vaše dijete uživa u čarima kartinga ili bar na jedan dan postane maleni istraživač koji rješava zanimljive zagonetke. Dobra zabava je svakako zagarantirana, stoga ne čekajte zadnji trenutak za prijavu!

Cijena akademije iznosi 1.290 kuna, a za sve one koji mjesto žele osigurati čim prije tu je i posebna first minute ponuda od 990 kuna koja traje do 26. ožujka. Stoga prijavite svoje klince i klinceze čim prije jer broj polaznika je ograničen. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na recepciji Karting Arene Zagreb, a sve informacije o akademiji mogu se dobiti putem telefona 01/7787534 ili na info@karting-arena.com.