Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiKarting Arena Zagreb – kako izgleda kada ljepotice okupiraju arenu

Karting Arena Zagreb – kako izgleda kada ljepotice okupiraju arenu


Uoči proljetnog izdanja Zagreb Auto Weeka održan je casting hostesa za sedmo izdanje Zagreb Auto Weeka, ali i zai tuning natjecanje Adria Drift Series.

Mnoštvo prekrasnih djevojaka sinoć je okupiralo jednu od najvećih karting staza u regiji, onu u Karting Areni Zagreb na Zagrebačkom velesajmu. Naime, održan je već poznati casting za izbor hostesa za sedmo izdanje Zagreb Auto Weeka koje će se održati na već poznatoj lokaciji, u Arena Centru od 8. do 10. svibnja.

Svoju priliku da postanu zaštitno lice Zagreb Auto Weeka, trenutno najveće auto priredbe u Hrvatskoj potražile su mnoge djevojke koje su samo za ovu prigodu vješto pozirale pred objektivom fotoaparata. Već od ranije je poznato kako na Auto Weeku rade samo najatraktivnije djevojke, a poznato je i to kako osim lijepog izgleda djevojke moraju biti izrazito šarmantne i komunikativne. Stoga će i ovog puta, mnogi posjetitelji, osim zbog automobila svratiti u Arena Centar i zbog najljepših djevojaka u gradu.

Karting Arena Zagreb - kako izgleda kada ljepotice okupiraju arenu 02

Osim za Auto Week, stručni žiri izabrat će i nekoliko djevojaka za regionalno tuning natjecanje Adria Drift Series, odnosno istoimeno zagrebačko izdanje koje će se održati 14. lipnja u Mičevcu.

Karting Arena Zagreb - kako izgleda kada ljepotice okupiraju arenu 03