Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiJohnnie Walker Blue Label u filmu Gentleman’s Wager II

Johnnie Walker Blue Label u filmu Gentleman’s Wager II


Pogledajtefilm u kojem su glavne zvijezde Jude Law i Giancarlo Giannini s kineskom super zvijezdom Zhao Wei, a ima veze i s automobilima.

Johnie Walker Blue Label vodeći luksuzni škotski whisky brend je objavio drugi nastavak filmske serije Gentleman’s Wager. U glavnim ulogama pojavljuju se Jude Law i Giancarlo Giannini, glumci nominirani za nagradu Oscar. U priči o čovjeku koji dokazuje da nas i malo zahvalnosti može daleko odvesti, glumcima se pridružuje kineska glumica Zhao Wei.

Svjetska premijera, kojoj su domaćini bili Jude i Giancarlo, održala se u prekrasnoj vili izvan Rima, gdje je i sam film Gentleman’s Wager II sniman. Režiju filma potpisuje britanski redatelj Jake Scott iz Ridley Scott Associates, koji je također režirao i prvi film – priča je to o dva čovjeka koja su se kladila, a ulog je neprocjenjiv vintage automobil: zadivljujući trkaći automobil, Delahaye 135S classic nije samo „trofej“ za okladu nego i nasljeđe Walkera, koji se nalazi u obitelji od kasnih 30-tih godina prošlog stoljeća.

Dok pratimo Lawa u njegovim naporima da osvoji nagradu, vidimo kako jedino može napredovati i uspjeti kroz zahvalnost koju pokazuje ljudima koji mu tijekom puta pomažu te kroz radost koju to donosi.

Johnnie Walker Blue Label u filmu Gentleman's Wager II 02

Film poznatog brenda Johnnie Walker Blue Label „The Gentleman’s Wager II“ nastavak je međunarodno uspješnog prvog filma Gentleman’s Wager koji je predstavljen 2014. godine. U cameo ulogama u filmu se također pojavljuju zvijezde Formule 1, Mika Häkkinen i Jenson Button, vozači tima McLaren Honda.

Dok Law putuje kroz predivne pejzaže Italije i Monaka u težnji za pobjedom, gledamo kako se susreće s brojnim izazovima i rastresenostima – uključujući jedan u obliku djevojke Wei koja je u nevolji – što može potencijalno smanjiti njegove šanse za napredovanje i pobjedu. Uz pomoć ljudi s ljubaznim gestama, koje susreće duž puta i sa zahvalnošću koju im uzvraća, on uspijeva u konačnici doći do cilja na vrijeme.

Prikazivanje filma „Gentleman’s Wager II“, branda JOHNNIE WALKER BLUE LABEL, dolazi samo mjesec dana poslije predstavljanja nove globalne kampanje JOHNNIE WALKER „Joy will take you further“, koja preispituje način razmišljanja da je težak rad jedini način za uspjeti te umjesto toga pokazuje kako radost potiče uspjeh i kako je zahvalnost najveći izraz užitka.