Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiJerry Seinfeld i njegov komad – Comedians In Cars Getting Coffee – ali i automobili

Jerry Seinfeld i njegov komad – Comedians In Cars Getting Coffee – ali i automobili


Saznali smo kako mega popularni komičar Jerry Seinfield priprema novu TV show, ovoga puta o automobilima. Novo poglavlje komedije kreće 19. srpnja. 2012. godine.

Ovih se dana pojavio prvi video teaser o novom Seinfieldovom uratku, a koji nam je pokazao kako će gostovati mnogi drugi poznati komičari. Naziv showa je također zanimljiv – Comedians In Cars Getting Coffee, mislimo da je prijevod potpuno nepotreban.

Kako će to oni odraditi, hoće li se voziti u raznim automobilima (Porsche, Mercedes, Triumph, VW Buba,…) i odlaziti na kavu, vidjet ćemo. No prepoznali smo neke poznate komičare i celebrity-je kao što su Alec Baldwin, Ricky Gervais, Larry David, ali i Michael Richards kojeg dobro poznajete kao Cosmo Kramera.

Sve u svemu, čega god se Seinfield dohvati, to je zanimljivo… i smiješno. Nadamo se kako će i ovaj TV show biti zanimljiv. Pogledajte najavni video niže, a tu i tamo posjetite njihovu automobilističko-komičnu web stranicu na www.comediansincarsgettingcoffee.com.