Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiJerry Seinfeld: Comedians In Cars Getting Coffee – konačno je napravio show o… ničemu!

Jerry Seinfeld: Comedians In Cars Getting Coffee – konačno je napravio show o… ničemu!


Jeste ikada gledali sitcom “Seinfield”, barem jednu epizodu? Svakako je preporučujemo. Novi uradak Jerryja Seinfielda ima veze s automobilima i bavi se – ničim!

Idemo malo pojasniti. U nekoliko epizoda “Seinfielda” Jerry i njegov prijatelj George pokušali su prodati jedan show koji bi se bavio ničim. Ekipa je skoro zagrizla u to, bilo je natezanja i svega, no na kraju ništa se nije dogodilo. Ovaj najnoviji uradak Jerryja Seinfielda pod zanimljivom nazivom “Comedians In Cars Getting Coffee” (komičari vozači dok piju kavu) trebao bi biti novi show o životu, kavi, automobilima, tko zna.

Neki od gostiju koje ste mogli primijetiti su Larry David, Ricky Gervais i Alec Baldwin, kao i legendarni Michael Richards (Cosmo Kramer). Ovaj smo show najavili prije nekoliko dana, a prva će se epizoda emitirati 19. srpnja.

Pogledajte i drugi video kojeg je Jerry objavio s ekipom, djeluje nam obećavajuće. A i pojavljuju se neki zanimljivi automobili. U Automaniji smo većina ljubitelji Seifielda, pa ako imate mogućnosti, pokušajte se dokopati ovog showa… i javite nam kakav je… 🙂