HR autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHR autosportJemrić Rally Team – rezime sezone 2013 i čestitka za Novu godinu… i sezonu…
Jemrić Rally team u 2013 godini

Jemrić Rally Team – rezime sezone 2013 i čestitka za Novu godinu… i sezonu…


Kraj je godine i vrijeme je za rezime sezone. Branko Jemrić sa suvozačima Igor Šugar (u prvom dijelu sezone) i Marko Stiperski (u drugom dijelu sezone). Jemrić Rally Team je član AK AD-Astra i GTM Kastav Rally Team-a nakon duge i financijski najteže sezone, ipak ima razloga za zadovoljstvo.

Na kraju prvenstva osvojio je drugo mjesto klase u domaćoj i međunarodnoj konkurenciji prvenstva Hrvatske. Iako je većinu prvenstva proveo kao vodeći, nenastupanjem na posljednja dva relija prvenstva izgubio je vodstvo i drugo mjesto je bilo maksimum što je mogao osvojiti.

Mali i skromni Jemrić Rally Team, kojeg je osnivač i voditelj upravo Branko Jemrić, svojim vjernim navijačima i ljubiteljima relija želi izraziti čestitku za Božić i Novu godinu.

Jemrić Rally team u 2013 godini

Branko Jemrić – Jemrić Rally Team (izjava):
“Zadovoljan sezonom??? Prezadovoljan, koliko je sezona bila financijski teška, ne moram naglašavati, ali moram reći da sam izuzetno zadovoljan rezultatom, jer osvojiti postolje u ovakvim uvjetima je i više nego fenomenalno. Čestitam prvacima braći Šepić na zasluženo osvojenom naslovu i nadam se da ćemo sljedeće sezone imati prilike za vratiti naslov u našu vitrinu.

Htio bi se zahvaliti svojem klubu AK AD Astra i GTM Kastav Rally Team-u sa kojim sam osvojio naslov prvaka među timovima, na suradnji i pomoći koju su mi pružili tijekom sezone, kao i klupskim sponzorima grad Kastav, Tecno Auto, Juretić transporti i GTM sport.

Hvala našim sponzorima M.C. Jaković, Auto Invest, dnevne novine 24sata, Fabio lak, Kreator TV, EUROart band, Vades Folijacentar, Beja d.o.o., Turbine servis, HED power tuning i Fidelis studio, te svim medijima koji nas prate i objavljuju naš PR.
Veliko HVALA ljudima koji nam godinama pomažu i daju podršku Dragec i Matija Jaković, Milan i Dejan Dimitrijević, Igor Gauš, Ivan Sever, Joža Šafranić, Saša Aćimović i Davor Fabijančić.

Najveća HVALA mojoj obitelji koja je uvijek uz mene, a posebno šefici Maji bez čije podrške sigurno ne bih vozio utrke.
Svim našim prijateljima, navijačima, štovateljima relija, a i svim ljudima dobre volje u ime JRT-a želim čestit i blagoslovljen Božić, te sretnu i uspješnu Novu 2014. godinu.”

Jemrić Rally team u 2013 godini