HR autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHR autosportJemrić Rally Team najavljuje svoju reli sezonu – priča počinje u Kumrovcu!

Jemrić Rally Team najavljuje svoju reli sezonu – priča počinje u Kumrovcu!


Jemrić Rally Team i u ovu rally sezonu ulazi vrlo skromno, ali i vrlo ambiciozno.

Rally posada Branko Jemrić – Marko Stiperski (AK AD Astra i AK Opatija motorsport) i ove godine nastupiti će u svojoj Škodi Fabiji RS nadajući se što boljim rezultatima u grupi S bodovanoj za prvenstvo Hrvatske.

“U sezonu ulazimo s puno elana i entuzijazma, možda čak više nego ikad do sad. Započinjemo ovaj vikend relijem u Kumrovcu i veseli nas što se taj reli vratio u naš kalendar. Tvrtka Doking nam je i ove godine ukazala povjerenje svojim pokroviteljstvom tima i ovim putem im se zahvaljujemo na ovogodišnjoj suradnji.

Našu Fabiju pripremaju tvrke M.C. Jaković i Auto Invest i sezonu započinjemo sa malo unaprijeđenim autom u odnosu na lanjsku sezonu, a kroz godinu ćemo auto unaprijeđivati koliko financije budu dozvoljavale.

Najviše nas vesele naši navijači i ljubitelji relija, koji će ovog vikenda sigurno u velikom broju doći u Kumrovec dati podršku svim natjecateljima”, izjavio je Jemrić.

Jemrić Rally Team najavljuje svoju reli sezonu 02