HR autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHR autosportJemrić Rally Team (JRT) u Kumrovcu započeo sezonu po snijegu i ledu, rezultati odlični

Jemrić Rally Team (JRT) u Kumrovcu započeo sezonu po snijegu i ledu, rezultati odlični


Branko Jemrić i suvozač Tomislav Tomašković osvojili su 3. mjesto u klasi S2, dok je T.J. Jemrić uz Bornu Šinceka osvojio 1. mjesto u konkurenciji Juniora, kao i 2. mjesto u klasi S1.

Prvi ovogodišnji rally u sustavu Prvenstva Hrvatske, obilježilo je snježno nevrijeme i niske temperature ali to naše posade Jemrić Rally Team-a, Branko Jemrić-Tomislav Tomašković i Tomislav Jeffrey Jemrić-Borna Šincek, članovi AK AD-Astra iz Kastva, nije spriječilo u postizanju vrhunskog rezultata.

Zadovoljstvo nakon utrke nisu krili ni u svojim izjavama:
“Jako smo sretni što smo nastupili na dosta zahtjevnom rally-u, izvrstan trening za buduće utrke. Brzinski ispiti su izvrsni i dosta zahtjevni, traže puno koncentracije, bilo je bitno naći dobar tempo i držati se njega. Izvrstan početak sezone!”, rekao je Jeffrey Jemrić

“U najbrojnijoj klasi na reliju osvojiti 3. mjesto je, za nas koji nismo nastupili na reliju godinu dana, fenomenalan uspjeh. Uvjeti su bili iznimno teški, stoga je ovaj uspjeh rezultat odlične pripreme i same koncentracije.

Čestitam konkurenciji na izvrsnim vožnjama, fer play-u i odličnom druženju (što je i najbitnije). Čestitam timskom kolegi, svojem sinu Tomislavu, na odličnoj vožnji i vrhunskom rezultatu.

Zahvaljujem svim sponzorima i obitelji na podršci, posebno sinu Dorianu i šefici Maji koji su „ostavili dušu i srce na terenu“, Dragecu i Mateku na pripremi oba automobila, a kao i svaki svoj uspjeh i ovaj posvećujem svojim roditeljima.

Uz posvetu roditeljima, naš timski uspjeh na ovom reliju posvećujem prerano preminulom prijatelju i kolegi Bruni Boršiću….Bruno, znaj da smo se vozili za tebe!!!!”, izjavio je Branko Jemrić

Jemrić Rally Team se zahvaljuje svim sponzorima, M.C. Jaković, Doking Automotiv, Swanky, d3stooges, matičnom klubu AK AD-Astra na svestranoj pomoći, te obiteljima na potpori. Bez njih naš nastup na rally-u ne bi bio moguć.

Foto: Tomislav Dragoša