HR autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHR autosportJemrić Rally Team zadovoljan sezonom 2011, bit će još bolji 2012!

Jemrić Rally Team zadovoljan sezonom 2011, bit će još bolji 2012!


U taboru Jemrić rally team-a jednoglasno je donesen zaključak – u potpunosti su zadovoljni sezonom 2011 i osvojenim 6. mjestom u klasi A7, a u slijedeću 2012 ulaze još jači i spremniji!

 

 

U četiri ovosezonska nastupa rally posade Branko Jemrić-Dražen Kappler (na Delti Marko Stiperski) u prvenstvu Hrvatske, zabilježene su jedna pobjeda i tri druga mjesta u klasi, a Jemrić je čak nakon Delta relija bio vodeći u klasi A5 i u Skupini 1. Promjenom klase nije to mogao zadžati, ali dva duga mjesta u klasi A7 doveli su ga do odličnog 6. mjesta klase A7 i grupe A na kraju sezone.

"Ovo zadovoljstvo želimo podijeliti sa svim našim vjernim navijačima, čitateljima, sponzorima, ljudima koji su nam puno pomogli na bilo koji način, te ovim putem svima želimo ČESTIT BOŽIĆ I SRETNU I USPJEŠNU NOVU 2012!!!", rekao je Jemrić.

"Na kraju sezone se želimo zahvaliti svima u klubu AK FRIDGE RACING i sponzorima koji su prepoznali naše ambicije i profesionalam pristup cijelog team-a, a to su redom: 24sata, Automehanika Jaković, A1 intervencije, D2 (cmod), EUROart band, Hed power tuning, Bonec, Damek, Inis, Auto Invest, Auto kuća Pavlinić-Sopić, Vades folija centar, CJ dizajn, Madras, Auspuh Lastovčić, AŠ Remetinec, tosteria Mia (Crikvenica), MIB studio i Fidelis studio. Posebna zahvala «šefici» Maji!!!!!!"

Dodajmo i kako je Automanija.com portal i u sezoni 2011 redovito pratila ovaj tim, a vjerujemo da ćemo se družiti i u idućoj sezoni 2012.

Poslastica dolazi na kraju, video uradak Fidelis studija, koji prikazuje zgode i nezgode JRT-a u sezoni 2011.