Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiJeep Renegade s potpisom Rolling Stonesa prodaje se na online aukciji

Jeep Renegade s potpisom Rolling Stonesa prodaje se na online aukciji


Na aukcijskoj stranici Charitybuzz u tijeku je aukcija Jeepa Renegade kojeg su potpisali članovi grupe Rolling Stones na gostovanju u Italiji tijekom turneje ’14 On Fire’.

Automobil je jedinstven, jer Stonesi se nisu potpisali niti na jedan drugi Renegade, tako da ima veliku kolekcionarsku vrijednost, a s protjekom vremena vrijednost će mu samo rasti. Aukcija traje do 23. prosinca, danas je cijena došla do 23.000 eura, procijenjena cijena je oko 40.000 eura, no možda netko ponudi i puno više.

Mick Jagger, Keith Richards, Ronnie Wood i Charlie Watts na automobil su se potpisali ljetos u Rimu, gdje su 22. lipnja gostovali s turnejom ’14 On Fire’ na tisućljetnom stadionu Circo Massimo. Jeep Renegade bio je jedan od službenih automobila turneje, zajedno s drugim Jeepovim modelima. Potpisani Renegade je za aukciju darovao proizvođač, a novac od prodaje ide u humanitarne svrhe.

Dakle, želite li imati auto koji je već sad dio glazbene i automobilske povijesti, a usput možete biti i dobrotvor,uključite se u aukciju preko sajta Charitybuzz.

Ako netko ne vjeruje da su potpisi autentični, evo i videa: