Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiJean Todt: ‘Hvala, ali ne hvala, Max!’

Jean Todt: ‘Hvala, ali ne hvala, Max!’


Ferrarijevi fanovi konačno mogu odahnuti, jer je šef tima Jean Todt jasno dao do znanja kako ne namjerava odstupiti s čela Ferrarijevog tima kako bi u bližoj budućnosti postao eventualni nasljednik Maxa Mosleya u FIA-i. Iako trenutno aktualni predsjednik FIA-e (međunarodne automobilske federacije) Max Mosley izjavio kao je Todt možda jedini čovjek koji ima znanja i sposobnosti da bude na čelu federacije, Todt očito ima drugačije planove za budućnost. A oni su jednostavni, ostati tamo gdje je trenutno – na čelu i više nego uspješnog Ferrarijevog tima.

“Sada kada sam na čelu jednog ovakvog tima, to je vjerojatno najbolji posao koji može poželjeti ljubitelj automobila i auto utrka, tako da se uopće ne vidim u ulozi predsjednika automobilske federacije”, potvrdio je Todt.
“Razumijem kako će se moje ime i dalje prozivati kao kandidata za budućeg predsjednika, no vjerujem kako Max Mosley radi sjajan posao, razumije probleme, vrlo je predan u njihovom rješavanju. No, nisam siguran da bih volio raditi njegov posao”.
Očito je kako ćemo Jeana Todta još dugo gledati na čelu Ferrarijevog tima, i gledati ga kako uživa u pobjedama. Podsjetimo se, cijeli tim (vozači, mehaničari, tehničari, menađeri) imaju potpisan ugovor za Ferrari tim do 2006. godine…