Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiiRacing najavio video igru s Williams-Toyota FW31 F1 bolidom

iRacing najavio video igru s Williams-Toyota FW31 F1 bolidom


Kad smo u prvi tren pronašli ovu informaciju nismo odmah shvatili o čemu se radi. No, brzo nam je postalo jasno kako je ovo nešto što bi moglo zainteresirati sve one koji vole brzu vožnju i utrkivanje. To je iRacing Grand Prix utrkivanje!

Jedno od najboljih trkaćih prvenstava sigurno je Formula 1. Odlično digitalizirane staze, bolidi i okoliš, realna fizika, podešavanje bolida i sama vožnja i još puno drugih sitnica trebalo bi ovu igru učiniti top igrom za online utrkivanje. U iRacingu su se potrudili i ubacili vas u kokpit Williams-Toyota FW31 bolida Formule 1. Ako niste znali, u stvarnom svijetu jedan takav bolid košta nekoliko milijuna dolara, a ne zaboravite da morate imati mehaničare, inženjere i naravno vrunske vozače. U ovoj igri cijeli tim ste – vi. Ulasci u zavoj do 4G, okretaji motora do 18.000. Da ne zaboravi, vozit ćete se na Silverstone i Zandvoort F1 licenciranim stazama.

Gdje, kako? Pa možete probati i vi, ali nije jeftino. Tri mjeseca pretplate koštaju 35$, a godinu dana 75$, a to možete napraviti ovdje – http://www.iracing.com/grand-prix-racing/.