Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiInfiniti FX30d GT – hrvatska premijera na Hrvatskom Auto Festivalu 2012

Infiniti FX30d GT – hrvatska premijera na Hrvatskom Auto Festivalu 2012


Na Hrvatskom Auto Festivalu imali smo prilike vidjeti redizajnirani model Infinitija FX30d. Već na prvi pogled djeluje robusno i moćno, a u skladu tim djeluje i njegova cijena.

Onog većeg, Infiniti FX50, vozi i Sebastian Vettel, bivši svjetski prvak u Formuli 1, o čemu smo ranije pisali. no, vratimo se mi ovom modelu kojeg smo vidjeli na sajmu. Infiniti FX za 2012. godinu je odvažniji i izražajniji nego ikad. Prva promjena od 2009. godine kada je krenuo u prodaju, donosi paket poboljšanja koji unosi svježinu u njegovu jedinstvenu kombinaciju strastvenog dizajna, nadahnutih performansi i modernog luksuza. Slikovito rečeno, više FX DNK karakteristika koje su toliko dobro primljene kod kupaca širom Europe.

Izgledom više nalik sportskom automobilu nego “kutijastom” crossoveru, model FX 2012. još je prisutniji na cesti zahvaljujući promjenama na dizajnu prednjeg dijela vozila i novim, odvažnim bojama vanjštine te ekskluzivno, novom dizajnu aluminijskih kotača. Ovako izražajan izgled postignut je novim profilom odbojnika i suptilnim promjenama na rešetki hladnjaka čije je polazište u dizajnu utjecajnog Infinitijevog konceptnog automobila iz 2009. godine, Essence.

Uzbudljive performanse, upravljanje s izvanrednim odzivom, tehnologija koja je osvojila brojne nagrade i sigurnost ovjenčana s pet zvjezdica u srcu su svakog FX-a.

Na trećoj ćete slici vidjeti pregršt podataka o ovom modelu, ali i cijenu. Osnovni model možete kupiti za 600.723,30 kuna, dok izloženi model s dodatnom opremom, a kojeg vidite na slikama, košta 662.663,50 kuna.