Impressum

Kao veliki zaljubljenici u automobile i autosport, 2003. godine pokrećemo Automanija.com, nezavisni automobilski portal. Potaknuti odličnom posjetom i pohvalama kritike, nekoliko mjeseci kasnije pokrenuli smo i istoimenu radijsku emisiju na varaždinskom Radiju Sjeverozapad, koja se krajem 2005. godine preselila na varaždinski Radio Aktiv, gdje se emitirla do početka 2010. godine.

Na Automaniji ćete pronaći pregršt korisnih informacija o automobilima, kako u svijetu tako i u Hrvatskoj. Sadržaj je podijeljen po rubrikama kako bi se lakše snalazili. Ovdje ćete pronaći sve o novim modelima pojedinih proizvođača automobila, novosti iz svijeta super sportskih automobila, ali i redovite informacije iz svjetskog autosporta (Formula 1, WRC, IRC, WTCC, Dakar,…) i hrvatskog autosporta (rally, brdo, autoslalom, kružne utrke,…).

Što se tiče promocije i oglašavanja, detalje potražite na stranicama marketinga. Ukoliko imate dobru ideju, prijedlog, želite surađivati ili jednostavno želite nešto komentirati, slobodno nam se javite.

Broj za kontakt:
++385 (0)95 900 1828
ili na e-mail

Uredništvo:
Božidar Komarić
Marijan Malčević
Tomislav Ormuž
Vedran Pisačić

Svakako treba spomenuti kako se Automanija pojačala ekipom s HRautosporta, dok je Duck Design dozvolio korištenje svoje odlične slike za logotip portala. Dodajmo i ako je Automanija član je Udruge za medije i informatizaciju.

Automanija surađuje i s drugim hrvatskim automobilskim portalima:
–    TPautosport
–    TESTvoznja.net
–    Auto-moto portal
–    Auto-info.hr
–    RIautosport
–    Svijet skutera

Portal Automanija je u privatnom vlasništvu a njegov rad i razvoj, sadržajno i tehnički, podupire više privatnih tvrtki čiji su zaposlenici također veliki ljubitelji automobila i koji su žrtvovali svoje znanje, novac i vrijeme i bez kojih ovaj portal ne bi mogao postojati. To su:
Shimoda – Internet usluge (hosting, dizajn, programiranje, konzultacije)
WEB – Internet rješenja (programiranje, konzultacije)
Wolf – web solutions (programiranje)

Koristimo priliku da se zahvalimo svima koji se trude da i u ovako teškim kriznim vremenima funkcioniramo – savršeno!