Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiIdete na skijanje u Kitzbuhel? Rezervirajte si Offroad Experience s Mercedesom

Idete na skijanje u Kitzbuhel? Rezervirajte si Offroad Experience s Mercedesom


Pisali smo nedavno o Lamborghini Winter Accademiji, koja košta 3500 eura. A sad nudimo nešto potupno drukčije. I besplatno! To je Kitzbuhel Offroad Experience s Mercedesovim terencima.

Program koji je odlično prihvaćen prijašnjih godina Mercedes i austrijski grad Kitzbuhel odlučili su nastaviti i ove zime. Kitzbuhel je poznato zimovalište i sportski centar u koji vjerojatno odlazi i dosta naših sugrađana, pa oni koji žele dodatno iskustvo osim zimskih sportova mogu rezervirati i ekskluzivni offroad događaj. Najbolje od svega što se ne plaća ništa, pa ako ionako idete u Kitzbuhel, onda je šteta propustiti  ovaj event.

Offroad Experience već samim imenom otkriva o čemu se radi – o offroad vožnjama po makadamskim i zasniježenim putovima s Mercedesovim 4Matic modelima, konkretno modelima G, GL, GLK i ML.

Program traje od 27. prosinca ove godine do 2. ožujka 2015., svaki dan od 10 do 18 sati. Pojedina tura traje 80 minuta, a sve što morate napraviti je nazvati telefonom i unaprijed rezervirati termin, jer slobodnih mjesta je sve manje, odnosno dok ovo pišemo slobodni su termini samo na 11 datuma. Telefonski broj i sve informacije naći ćete na službenim stranicama Kitzbuhela ili Mercedesa.