Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiHyundai i20 karavan – iz Koreje najavljuju i karavansku izvedbu

Hyundai i20 karavan – iz Koreje najavljuju i karavansku izvedbu


Veća braća imaju svoje karavanske izvedbe, tako da je na red došao i mali Hyundai i20…

Hyundai unazad, pa mogu reći skoro 10-ak godina, proizvodi vrlo dobre automobile. Razlog tomu treba tražiti u dizajnu koji je skrojen po mjeri Europljana, kvaliteti, pošteno odmjerenoj cijeni, te dobroj garanciji.

Hyundai i20 već se dokazao na prometnicama širom svijeta kao solidan automobil subkompaktne klase. Hyundai i20 karavan je logičan nastavak priče o malom modelu korejskog proizvođača. Vjerujemo da će i karavanski i20 zadržati sve kvalitete tog modela, uz veću ponudu prostora u prtljažniku. Hyundai se, kao i Mazda, nije priklonio downsizing trendu, što možda i nije negativno. Provjerena mehanika običnih atmosferskih benzinaca zna biti jezičac na vagi pri kupnji automobila nižeg cjenovnog ranga.

Treba napomenuti kako Hyundai i20 karavan neće imati lak posao. Konkurencija je neumoljiva, a spominjem Škodu Fabiju i Renault Clio kao najljuće konkurente. Treba vidjeti što nam donosi novi mali Koreanac, ali mislim da će gotovo po svim karakteristikama biti uz bok, ako ne i bolji od spomenutog dvojca…