Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiHrvatski Auto Festival umjesto još jednog neuspješnog ZG Auto Show-a?

Hrvatski Auto Festival umjesto još jednog neuspješnog ZG Auto Show-a?


Već smo vas ranije informirali kako je ove godine trebqao biti održan ZG Auto Show koji se godinama održavao na Zagrebačkom Velesajmu, no ništa od toga. Ipak, možda nam nisu sve lađe potonule.

Nakon još jednog propalog pokušaja da se organizira ZG Auto Show i da se na taj način barem malo pomogne auto industriji koja je na koljenima, rođena je ideja o Hrvatskom Auto Festivalu.

Riječ je o dvodnevnoj manifestaciji koja će se održati 1. i 2. rujna na Otoku hrvatske mladeži na Jarunu, a cilj je na jednom mjestu okupiti sve novitete na tržištu, zaljubljenike u automobile i popratne djelatnosti iz auto industrije. Svoj doprinos ovoj manifestaciji dati će i HAK koji će tijekom vikenda organizirati radionice sigurne vožnje za najmlađe i promovirati sigurnost u prometu.

Osim predstavljanja novih automobila, Hrvatski Auto Festival okupiti će mnoge klubove koji će pokazati svoje automobile, a posebno zanimljiv biti će ovogodišnji oldtimer desant na Otok hrvatske mladeži. Vidimo se 1. i 2. rujna na Jarunu.

Izvor: Automoto-portal.hr