Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiHrvatski Auto Festival 2012 na rasporedu je idućeg vikenda, očekuje se desetak premijera

Hrvatski Auto Festival 2012 na rasporedu je idućeg vikenda, očekuje se desetak premijera


Zagreb Auto Show ne održava se već godinama, no pojavila se jedna dobra alternativa – Hrvatski Auto Festival 2012, koji će se održavati 1-2. rujna na Otoku hrvatske mladeži.

Sljedeći vikend na zagrebačkom Jarunu održava se prvi Hrvatski auto festival, a prema dosadašnjim najavama, posjetitelji će imati priliku vidjeti desetak noviteta na domaćem tržištu.

Već smo ranije najavili da će posjetitelji po prvi puta imati priliku vidjeti Dokig Cabrio i Rimac Concept_One, a sada stižu nove najave organizatora. Ljubitelje sportskih automobila oduševiti će Renault Megane u R.S. Red Bull Racing RB7 sportskoj verziji i Maserati Grancabrio, dok će premium SUV segment predstavljati Range Rover Evoque i redizajnirani Infiniti FX.

Za ljubitelje obiteljskih limuzina Chevrolet će prvi puta pokazati novi Malibu, dok Honda prdstavlja dizelski Accord sa sportskim Type S paketom opreme. Osim Malibua, Chevrolet će još izložiti Cruze u karavanskoj izvedbi, dok Fiat predstavlja novu Pandu. Izlagači na Hrvatskom auto festivalu pripremili su za svakoga ponešto i pozivaju vas na Hrvatski Auto Festival 2012.

Više informacija potražite na www.hrvatskiautofestival.com.

Izvor: Automoto-portal.hr