Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiHonda predstavila New Small Concept

Honda predstavila New Small Concept


Honda je na Auto Expo 2010. u New Delhiju predstavila svoj New Small Concept. Ovo je prvi put da je Honda izabrala Indiju za svjetsku premijeru svog konceptnog vozila.

Honda predstavila New Small Concept

Honda New Small Concept je konceptni model novog kompaktnog vozila kojeg Honda razvija specijalno za Indijsko tržište i zemlje u razvoju.

Svojom predanošću u razvoju tehnološki naprednih vozila, ‘Honda New Small Concept’ je ‘prava Honda’ – odlikuje ga napredni dizajn sa maksimalno iskorištenim prostorom za putnike. Energičan vanjski dizajn baziran je na dizajnu kabine prema naprijed čime se uspješno naglasila dinamičnost koncepta.

Temeljni pristup u dizajnu koncepta je široka platforma sa stabilnim centrom gravitacije čime je omogućena visoka učinkovitost koncepta, bez ugrožavanja udobnosti i prostranosti putničkog prostora.

Honda predstavila New Small Concept

Razvijen u Hondinom R&D centru u Japanu, ‘Honda New Small Concept’ je obiteljsko vozilo u kojega se udobno može smjestiti petero odraslih putnika.

Obraćajući se medijima u vrijeme službene press konferencije gospodin Koichi Kondo, potpredsjednik Honda Motor Co je izjavio: "Izrazito smo ponosni što smo upravo na desetom Auto Expo predstavili ‘Honda New Small Concept’. Novi model, koji će biti baziran na ovom konceptu imati će sve značajke koje će odgovarati potrebama klijenata u Indiji. Mi planiramo ovaj automobil lansirati u prodaju do 2011. godine".

Honda predstavila New Small Concept

Izvor: HRautosport