Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiHonda Mugen Racing N-ONE i drugi konceptualni modeli premijerno na 2013 Tokyo Auto Salonu

Honda Mugen Racing N-ONE i drugi konceptualni modeli premijerno na 2013 Tokyo Auto Salonu


Tokyo Auto Salon će trajati od 11. do 13. siječnja 2013. godine, a Honda će japanskoj publici omogućiti da razgledaju najnovije i najatraktivnije modele, uključujući N-ONE te nekoliko njegovih varijanti poput Mugen Racing N-ONE koncepta.

Među zanimljivijim modelima naći će se Acty Truck i Vamos, a posebno mjesto zauzet će S2000 Modulo Climax, koncept baziran na modelu S2000 opremljen novim aerodinamičnim dodacima i dekorativnom unutrašnjošću.

Na hondinom štandu će se još naći i Mugen – hondin tuning specijalist, koji će predstaviti , Mugen CR-V Design Study, kao i posebnu ediciju, CR-Z Mugen RZ ograničenu na 300 primjeraka.

Na dijelu štanda koji će biti rezerviran za motocikle Honda će izložiti nekoliko atraktivnih noviteta, a prije svega to su noviGoldwing F6B i RC213V.

Honda će svojim obožavateljima predstaviti HSV-010 GT i Mugen CR-Z GT modele iz Super GT prvenstva, ali i Docomo Team Dandelion Racing jurilicom koja je trijumfirala na ovogodišnjem Formula Nippon prvenstvu.

Izvor: Auto-info.hr