Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiHonda CR-V – nakon američke premijere, vrijeme je i za pohod na zahtjevno europsko tržište

Honda CR-V – nakon američke premijere, vrijeme je i za pohod na zahtjevno europsko tržište


Prve fotografije europskog prototipa predstavljene su još u veljači veljači 2012. godine, a ovo što ćete vidjeti su i prve službene fotografije proizvodnog modela za europsko tržište.

U odnosu na prethodnu generaciju novi Hondin SUV nešto je malo duži i ima 30 milimetara nižu liniju krova. Stražnja sjedala niža su za 38 milimetara, dok su prednja sjedala niža za 10 milimetara. To bi trebalo omogućiti vozaču i putnicima da se osjećaju kao da su u normalnom automobilu, a iz Honde ga opisuju kao savršeno balansiranog između automobila i SUV-a.

Prodaja novog modela počinje krajem godine, a u ponudi će biti 2.2 litreni i-DTEC dizelski i 2.0 i-VTEC benzinski agregat. Tijekom sljedeće godine dolazi model s novim 1.6 litrnim dizelašem. Kupcima će osim tri motora moći birati između prednjeg ili pogona na sve kotače, te žele li manualni ili automatski mjenjač. Cijena još nije objavljena.

Izvor: Automoto-portal.hr