HR autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHR autosportHAKS: dodjela više od 300 priznanja najuspješnijim automobilistima za sezonu 2012

HAKS: dodjela više od 300 priznanja najuspješnijim automobilistima za sezonu 2012


U hotelu Olympia u Vodicama pokraj Šibenika četvrtu će se godinu za redom održati svečana dodjela priznanja najuspješnijim automobilistima u sezoni 2012, koja je u najmanju ruku bila izazovna.

Više od 300 priznanja za osvojena prva, druga i treća mjesta pojedinačno, ekipno ili timski u svakoj od raspisanih disciplina državnog prvenstva na kružnim i brdskim stazama, auto rallya, autocrossa, ocjensko-spretnosnih vožnji, autoslaloma i kronometar vožnji čeka svoje vlasnike.

Proglasiti će se i pobjednici Međunarodnog regionalnog prvenstva Hrvatske na brdskim stazama i u auto rallyu, a posebno će biti nagrađeni pojedinci, ekipe i timovi najvišim priznanjima HAKS-a za kontinuitet osvajanja naslova prvaka tri uzastopno ili pet puta s prekidima, te najuspješniji organizatori prošlogodišnje sezone.

Proglasiti će se i najuspješniji automobilist, automobilistkinja i junior sezone, te dodijeliti više posebnih priznanja Hrvatskog auto i karting saveza za uspjehe ili rad u 2012. godini.

Skup najboljih automobilista, a ove godine i kartingaša održati će se u subotu,  26. siječnja 2013. godine. Vlasnik hotela, ujedno i član Upravnog odbora HAKS-a Josip Stojanović Jolly otvorenih vrata dočekuje najbolje hrvatske vozačice i vozače.

HAKS dodjela priznanja za sezonu 2012 02