Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiGoodyear EfficientGrip SUV guma proglašena najboljom u Kini
Goodyear EfficientGrip SUV guma proglašena najboljom u Kini

Goodyear EfficientGrip SUV guma proglašena najboljom u Kini


Nedavno je Goodyear EfficientGrip SUV proglašena najboljom gumom u kategoriji guma za SUV vozila, a sada su to potvrdili i Kinezi.

Goodyearova guma za sportske terence (SUV vozila) EfficientGrip SUV, koja omogućuje malu potrošnju goriva i tihu vožnju, oduševljava stručnjake i potrošače širom svijeta. Nedavno je proglašena najboljom gumom u kategoriji guma za SUV vozila u Kini, koja je najveće tržište za poduzeća u automobilskoj industriji. Nagrada koju dodjeljuju ugledni stručnjaci u industrijskoj branši Chinasuv.com i China SUV Weekly jedno je od najprestižnijih priznanja te vrste.

Zbog inovativne tehnologije i visoke kakvoće guma EfficientGrip SUV doživljava nevjerojatan uspjeh od dolaska na tržište 2012. godine. Osim brojnih priznanja potrošača, dobila je i nagradu Guma SUV 2012. godine časopisa Motor Trend, a zbog poboljšanja na području sigurnosti i smanjivanja emisije CO2 priznanje joj je dodijelila i španjolska industrija automobilskih guma. Osim brojnih priznanja, gumu EfficientGrip SUV za prvu opremu svojih automobila izabrali su vodeći proizvođači automobila kao što su Audi, Land Rover i Nissan.

Zbog inovativne tehnologije FuelSaving guma EfficientGrip SUV omogućuje veću iskoristivost goriva i manju količinu emisije CO2. Osim toga, guma ima napredne značajke koje osjetno povećavaju prianjanje, a istodobno omogućuju tihu i udobnu vožnju. Dostupna je za velik broj vozila SUV/4 x 4, od velikih prestižnih do standardnih, kompaktnih i supkompaktnih vozila.

Goodyear EfficientGrip SUV guma proglašena najboljom u Kini