Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiFotografija po izboru na kontrolnoj ploči vaše nove Fabije

Fotografija po izboru na kontrolnoj ploči vaše nove Fabije


Kupci i vlasnici nove Škode Fabije imaju zanimljivu mogućnost personalizacije svog auta. Za 25 eura može se naručiti folija sa željenom fotografijom, koja se potom zalijepi na kontrolnu ploču ispred suvozača.

Personalizacija se obavlja online, preko e-shopa. Može se odabrati neki od foto-predložaka ili ubaciti svoje fotografije.

Na fotografijama može biti bilo što, mogućnosti su bezbrojne, dakle štogod želite da vam bude na ploči ispred suvozača: obitelj, kućni ljubimac, pejzaž, omiljeni glumac ili nogometaš, a za one koji vole samo sebe može i vlastita slika… Propisani su jedino tehnički uvjeti za fotografije (format .jpg, minimalno širina i visina 1732×816 px, maksimalno 10 MB).

SkodaFabia-personalizacija2

Usluga košta 25 eura, možete ubaciti dvije fotografije, folije dobijete poštom na kućnu adresu, a onda ih možete sami zalijepiti ili odete do ovlaštenog servisera da to stručno napravi.

Eh da, ovo još uvijek nije dostupno kod nas. Zasad je usluga dostupna samo u Češkoj i Njemačkoj, ali vjerojatno će kad-tad i naši Škodaši dobiti ovu zanimljivu opciju personalizacije.