Superautomobili


Nalazite se ovdje: Početna stranicaSuperautomobiliFord Explorer i Fusion Sport spremni za SEMA auto show

Ford Explorer i Fusion Sport spremni za SEMA auto show


SEMA, auto salon za specijaliziranu opremu i automobile (Specialty Equipment Market Association) i ove će godine od 2-5. studenog biti vrlo atraktivan i prepun zanimljivih automobilskih uradaka. Ford je pripremio svoja dva zanimljiva modela, Explorer i Fusion Sport u malo prerađenim inačicama. Sve u svemu, izgledaju sjajno.

Ne treba posebno spominjati kako se ovdje okupljaju samo oni koji imaju duboke džepove i izlažu svoje vizije "boljih" automobila, a bolju lokaciju od Las Vegasa nisu mogli odabrati. Ford se odlučio po pitanju svog novog Explorera predstaviti tri inačice – luksuzna, avanturistička i urbana, svaka ima svoje posebnosti i svoje kupce.

Ford Explorer su preradili poznati tuneri Funkmaster Flex i Team Baurtwell zaduženi za onaj urbani model – 24 kotači, Baer kočnice, Katzkin kožna sjedala u dvije boje te Sony Xplod stereo sustav samo su neki od detalja koje ćete pronaći u ovom odličnom SUV-u.

Drugi model odradio je Galpin Auto Sports (GAS), a uz luksuzne 24 inčne kotače ima i hrpu drugih sitnica ima i ugrađen iPad. I na kraju, avanturističku inačicu potpisuje kompanija CGS Performance. Model ima nešto manje kotače od 22 inča, no ima drugačiji ispušni sustav, prepun je tehnikalija i video ekrana.

Osim Explorera, Ford će na SEMA showu prikazatii prerađene inačice modela Taurus SHO, Edge i Fusion Sport, te Lincoln MKX. Naravno, nismo zaboravili niti tuniranu "malu prznicu" Fiestu koja pod haubom krije 350 konja.