Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiFord C-Max, Mondeo i S-Max po fašničkim cijenama!

Ford C-Max, Mondeo i S-Max po fašničkim cijenama!


Ford je Zlatni sponzor 185. Samoborskog fašnika, koji je počeo jučer i traje do 8. ožujka, a tim povodom nude se fašničke pogodnosti za kupce, od popusta u servisima do popusta kod kupnje Fordovih modela C-Max, Mondeo i S-Max.

Samoborski fašnik jedna je od najvažnijih turističkih i zabavnih manifestacija u gradu Samoboru, Zagrebačkoj županiji, pa i šire. Ovogodišnjem, 185. Samoborskom fašniku pridružuje se i Grand Auto, generalni uvoznik marke Ford za Hrvatsku i to u statusu Zlatnog sponzora. Glavna nagrada tradicionalne fašničke nagradne igre je Ford Focus Icon.

Osim toga, Ford je pripremio i popuste na usluge postprodaje, dijelove i rad koji se mogu realizirati u samoborskom servisu Ford Lindić,  te u servisu Grand Auta na Ljubljanskoj. Posebne pogodnosti u servisima Grand Auta na Ljubljanskoj i Ford Lindić odnose se na besplatnu kontrolu vozila u 40 točaka, 15 posto popusta na rad i na dijelove te bon za kolač (kremšnitu ili pokladnicu) u Samoborskoj slastičarni!

Svi posjetitelji Fašnika dobit će letak Grand Auta. S tim letkom s kojim se dobivaju brojne pogodnosti. Primjerice, tko ugovori policu od autoodgovornosti kod Allianz osiguranja za svoj novi Ford, ostvaruje posebnu pogodnost prilikom ugovaranja kasko osiguranja te 1.000 kuna popusta na usluge salona i servisa Grand Auta. Također, donosiocu letka nude se popusti na C-MAX (1500 kuna), Mondeo (2000 kuna) i  S-MAX (3000 kuna).

Izvor: Automoto-portal.hr