Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiFiat Punto akcija – vaš je Punto najjača valuta do kraja srpnja

Fiat Punto akcija – vaš je Punto najjača valuta do kraja srpnja


Autocommerce Hrvatska d.o.o. i Fiat pokrenuli su novu prodajnu akciju ‘Vaš je Punto najjača valuta’. Traje do kraja srpnja, a odnosi se posebno na otkup rabljenih Punta, kojima se cijena uvećava do 10.000 kuna pri kupnji novog auta. Ukoliko ste namjeravali kupiti novi automobil marke Fiat, ovo nam se čini dobra prilika.

Akcija se odnosi na sva osobna vozila Fiat, a vlasnici modela Punto posebno su nagrađeni jer vrijednost njihovog ljubimca uvećava se do 10.000 kuna pri kupnji novog Fiatovog automobila. Ciljani modeli za otkup u akciji su Punto, godišta proizvodnje 2002.-2005., a kod kupnje novog modela kupci se mogu odlučiti za novu Pandu, Grande Punto, Punto EVO, Fiat 500 i Bravo.

Baza za akciju je bogati vozni park modela Fiat Punto u Hrvatskoj, kojih po izvještaju Promocije Plus ima 63.000 vozila, a ukupni vozni park Fiatovih modela u Hrvatskoj čini preko 130.000 vozila.

Da bi akcija bila maksimalno olakšana tu je i Fiat Financiranje, kredit  na rok od 6 godina bez troška obrade zajma uz kamatnu stopu od 6,99% (EKS 7,28%).

Izvor: Automoto-portal.hr