Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiFiat 500 By Gucci premijera na 2011 Geneva Motor Showu

Fiat 500 By Gucci premijera na 2011 Geneva Motor Showu


Zanimljivu premijeru doživjet će i najmanji Fiatov automobil, simpatični model 500. No ovoga puta je pojačan luksuznim modnim i dizajnerskim imenom, kojeg je ni manje ni više potpisao slavni – Gucci.

Nije rijetkost da se dizajnerska imena povezuju s automobilima, odnosno pojedinim modelima. Uglavnom je to slučaj s prestižnim sportskim jurilicama kao što je to Bugatti Veyron Fbg par Hermès ili Lamborghini Murcielago LP640 Versace edicije. No, vremena se mijenjaju, što možemo vidjeti i po ovoj novoj i zanimljivoj kombinaciji.

Najnovija suradnja ostvarena je između Fiata i Guccija. Rezultat je ovo što vidite, a to je novi stilski Fiat 500 by Gucci. Svoju će premijeru doživjeti na 2011 Geneva Motor Showu, gdje će biti predstavljen povodom 90. rođendana Guccija.

Posebne dizajnerske elemente na Fiatu 500 by Gucci koje su kreirali direktor Frida Giannini u suradnji s Fiatovim Centro Stile studijom, a to su poseban interijer i vanjski izgled, GG logoi i dvije zaštitne boje – bijela i crna, s dizajnerskim elementima.

Pod haubom ćete pronaći 1,4 litarski motor koji je malo prerađen, tako da ima okruglih 100 konja (iako bi po nama 90KS uz 90. rođendan bilo efektnije). Ako ste idući tjedan u Ženevi, svakako posjetite auto salon i pogledajte ovog malog stilskog ljepotana.