HR autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHR autosportFIA edukacijski trening – HAKS domaćin značajnog skupa

FIA edukacijski trening – HAKS domaćin značajnog skupa


Hrvatski auto i karting savez ovog je vikenda, od 19. do 21. svibnja, domaćin uobičajenog i značajnog međunarodnog skupa automobilističkih i karting sudaca.

Na FIA edukacijskom treningu, namijenjenom osposobljavanju dužnosnika najvišeg sudačkog ranga, sudjelovat će 60-tak sudaca svih 14 nacionalnih saveza zemalja okupljenih u FIA CEZ –  Srednjeeuropsku zonu.

Predavači iz MSA Velika Britanija, certificiranog regionalnog pružatelja edukacijskih usluga FIA, polaznicima trodnevnog seminara prezentirat će svrhu i dosadašnja iskustva stečena nizom godina i na brojnim svjetskim automobilističkim ili karting manifestacijama.

Sve ovo ima za cilj osposobiti već iskusne suce za funkciju trenera koji će u svojim nacionalnim savezima, ali i u okviru asocijacije CEZ-a držati edukaciju dužnosnicima, ali i vozačima primjenjujući metodiku prenošenja stručnog znanja, stilova učenja,davanja i primanja povratnog mišljenja, planiranja, kreiranja  i primjena različitih tehnika i tipova treninga.

Seminar, odnosno trening  je zamišljen interaktivno, a po zaključenju istog sudionici će steći potreban certifikat za pravo i mogućnost daljnjeg djelovanja u svojstvu trenera.

Okupljanje sudionika FIA CEZ TTP skupa i cjelodnevni program istog predviđeno je u zagrebačkom Hotelu The Westin.