Superautomobili


Nalazite se ovdje: Početna stranicaSuperautomobiliFerrari LaFerrari, McLaren P1 i Porsche 918 Spyder na testiranju

Ferrari LaFerrari, McLaren P1 i Porsche 918 Spyder na testiranju


Video koji ćete vidjeti jedan je od onih koji oduzima dah. Dok neki sanjaju o ovim superautomobilima drugi ih voze, testiraju. Ovo je priča o LaFerrari, P1 i 918 Spyder superautomobilima…

Kako kažu autori ovog video priloga, ovo je prvi nezavisni test ova tri hibridna superautomobila koji su zadnja riječ tehnike – Ferrari LaFerrari, McLaren P1 i Porsche 918 Spyder. Zanimljivo, test je napravila ekipa iz Supercar Driver, a kažu kako su sva tri automobila pronašli u garaži istog vlasnika, britanskog poduzetnika Paula Baileya, a koji je medijske retke napunio ovim potezom – kupovinom sva tri automobila praktički istovremeno.

Testiranja su obavljena na legendarnoj stazi Silverstone u Velikoj Britaniji, a video koji ćete vidjeti u nastavku dio je serije od tri video priloga koji namjeravaju snimiti. Naravno, ovaj je prvi, tako da s nestrpljenjem očekujemo slijedeća dva. Prvi video pokazuje koliko je u stvari ovaj trojac brz, a kroz to će vas voditi Mat Jackson, vozač britanske “touring” lige.

Ferrari LaFerrari, McLaren P1 i Porsche 918 Spyder na testiranju 02

Slijedeći video će snimiti će prikazati koliko brzo ubrzava ovaj trojac, te koje rezultate postiže na četvrt milja.

Ako ne vidite video, direktan link na Youtube je ovdje.