Superautomobili


Nalazite se ovdje: Početna stranicaSuperautomobiliFerrari Berlinetta Lusso – vrlo ekskluzivna super jurilica u samo 5 primjeraka

Ferrari Berlinetta Lusso – vrlo ekskluzivna super jurilica u samo 5 primjeraka


U Ferrariju vole proizvoditi ekskluzivne superautomobile, a koje potpisuju velika imena. Tko još nije čuo za imena kao što su Enzo Ferrari, Pininfarina, Scaglietti,… novo ime koje bi se moglo pamtiti je i Ferrari Berlinetta Lusso.

Jedna od slavnih rečenica koja dolazi upravo iz Ferrarija je: “Ne prodajemo automobile nego mašine. Automobile poklanjamo, jer nešto mora držati mašinu”. No, sigurno je kako se ta legendarna rečenica promijenila. Itekako. Danas je Ferrari jedan od najuglednijih proizvođača automobila i gotovo da nema nikoga tko ih nije poželio imati u svojoj garaži.

Ono što smo saznali je kako će Ferrari Berlinetta Lusso biti vrlo ekskluzivna jurilica, jer će se proizvesti samo 5 primjeraka. Saznali smo kako će se pod haubom nalazi 6,3 litarski V12 motor koji razvija čak 729 konja, što je vrlo pohvalno.

Ferrari Berlinetta Lusso - vrlo ekskluzivna super jurilica u samo 5 primjeraka 02

Neki novi Ferrari Berlinetta Lusso povezuju s prošlogodišnjim Alfa Romeo Disco Volante modelom. Možda je najbolje da pogledate video niže i sami procijenite kakav je ovaj superautomobil. Mi ćemo samo reći kako je – super…