Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiFast & Furious 7 – novi nastavak filma se očekuje u kinima 10. travnja 2015

Fast & Furious 7 – novi nastavak filma se očekuje u kinima 10. travnja 2015


Originalno je Fast & Furious 7 trebao doći u kina 11. srpnja 2014. godine, no zbog smrti Paula Walkera pomaknut je za 10. travnja 2015. godine, stoji na Facebooku Vina Diesela.

Nakon iznenadne smrti Paula Walkera, jednog od glavnih glumaca filma, cijela je filmska ekipa u problemima oko izlaska filma Fast & Furious 7. Iako je navodno sve manje više već ranije snimljeno, očito je kao će biti nekih promjena, a i najavljuju se neka zanimljiva glumačka i “borilačka” imena.

No, ono što u ovom trenutku najviše zanima fanove je kada će se prikazivati Fast & Furious 7, te kako će film izgledati nakon smrti popularnog Walkera. Vin Diesel je na svojim Facebook stranicama također spomenuo kako su zadnju scenu snimali zajedno.

Podsjetit ćemo vas kako je Paul Walker poginuo u saobraćajnoj nesreći 30. studenog, dakle prije nepunih mjesec dana. Bio je suvozač, a za upravljačem je bio njegov prijatelj i financijski menadžer Roger Rodas kojem je njegov sportski automobil izmakao kontroli i zabio se u drvo. Ironično, uzrok nesreće bila je samo – prevelika brzina…

Novi Fast & Furious 7 ćemo čekati ipak gotovo godinu dana duže…

Fast & Furious 7 kasni 02