Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiFast & Furious night – brzo i žestoko u Fly! Baru!

Fast & Furious night – brzo i žestoko u Fly! Baru!


U subotu 22. svibnja 2010 godine, u zagrebačkom klubu Fly! Bar s početkom u 21 sata održati će se tematski party pod nazivom „Fast & Furious night @ Fly! Bar“. Riječ je o party-u namijenjenom svim zaljubljenicima u atraktivne automobile i miris oktana, a opet željnim dobre zabave.

Prostor ispred lokala ispunit će 15 atraktivno sređenih i tjuniranih automobila u vlasništvu ekipe iz auto udruge "Tuning Garage Prijatelji na2". Njihovi vlasnici tom će prilikom prezentirati vozila, a i sami rad udruge koja svakim danom okuplja sve više članova.

Cilj ovakvog druženja je upoznavanje javnosti s radom ove udruge i ukazati kako članovi ovakvih klubova nisu divljaci, koji svojom nepromišljenošću ugrožavaju druge živote, već istinski i stvarni zaljubljenici u automobile.

Kao što znamo, uz atraktivne automobile idu i zgodne djevojke. Stoga smo ovom prilikom organizirali i Fashion Show-a by Nikola Popović, čiju će kolekciju nositi desetak atraktivnih modela.

Za dobru klupsku atmosferu pobrinut će se naš već poznati resident DJ puštajući dinamičnu i plesnu glazbu, a profesionalno osoblje pobrinut će se da vam nište ne nedostaje.

Izvor: Automoto-portal.hr