Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiDOK-ING XD Concept topless i Lenovo predstavili novu suradnju

DOK-ING XD Concept topless i Lenovo predstavili novu suradnju


U jučer otvorenom Arena trgovačkom centru u Zagrebu DOK-ING AUTOMOTIV d.o.o. i LEnovo predstavili su novu suradnju. Osim toga, predstavljen je i "topless" XD Concept električnog vozila powered by Lenovo. Ovo predstavljanje je ujedno početak partnerske suradnje dvije tvrtke.

Od prvog službenog predstavljanja na ovogodišnjem sajmu automobila u Ženevi priča o hrvatskom elektromobilu plijeni pažnju hrvatske i svjetske javnosti.

Zajednička suradnja dviju tvrtki zasnovana je u duhu zelenog standarda poslovanja i održivog razvoja – DOK-ING AUTOMOTIV sa jasnom vizijom proizvodnje prvog hrvatskog elektromobila s nultom emisijom ugljičnog dioksida i biorazgradivosti te Lenova sa globalnom platformom održive proizvodnje „THINK GREEN“. Osim toga, s obje strane oformljeni su stručni timovi s ciljem prve ugradnje određenog djela Lenovo IT opreme u elektromobil.

Predstavljeni topless XD Concept je urbano vozilo koje svojim izgledom, performansama, ugrađenom opremom i autonomijom od 250 kilometara predstavlja idealno rješenje za svakoga koji brzo i efektno želi stići do cilja poštujući najstrože ekološke standarde. Topless XD Concept dizajnom i otvorenošću prema prirodi pruža novo iskustvo posjedovanja osobnog elektromobila jer u svakom trenutku snažno komunicira životne vrijednosti vlasnika vozila.

Više detalja (odličnih i fotki) potražite ovdje.