Superautomobili


Nalazite se ovdje: Početna stranicaSuperautomobiliDodge Challenger SRT Hellcat konfigurator – sami sastavite svoj american muscle!

Dodge Challenger SRT Hellcat konfigurator – sami sastavite svoj american muscle!


Novi “american muscle”, Dodge Challenger SRT Hellcat, još je jedan sjajan superautomobil koji dolazi iz američkih tvornica. Tko ne bi htio imati 707 konja pod haubom?

No, ono što su sada napravili je zanimljiv konfigurator koji će vam olakšati kupovinu. Ako niste znali, Dodge Challenger SRT Hellcat je najbrži i najmoćniji serijski “muscle car” koji je ikad proizveden. Poznatih četvrt milje prelazi za 11,2 sekunde pri brzini od 200 km/h s 275/40 Pirelli Zero gumama. Kada mu stavite trkaće radijalke, vrijem se smanjuje na 10,8 sekundi i brzina na 203 km/h (s kojom prolazi kroz cilj).

Dodge Challenger SRT Hellcat konfigurator 02

Samo ćemo vas podsjetiti kako Dodge Challenger SRT Hellcat pod haubom ima moćni 6,2 litarski “Hellcat” HEMI V8 motor koji razvija 707 konja. A sve ostalo posložite u online konfiguratoru.

Dodge Challenger SRT Hellcat konfigurator 03

Prije toga pogledajte i ovaj video, na kojem ćete vidjeti i VIN #0001, odnosno prvi serijski Dodge Challenger SRT Hellcat superautomobil 🙂