Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiDobre vijesti stžu iz Chevroleta

Dobre vijesti stžu iz Chevroleta


"Jeste li spremni za dobre vijesti? Upravo one stižu iz Chevroleta!" prva je ovogodišnja prodajna akcija u kojoj se svi Chevrolet modeli nude po iznimno povoljnim cijenama.

Dobre vijesti stžu iz Chevroleta

Iz ponude izdvajamo Chevrolet Cruze, kompaktnu limuzinu ocijenjenu s maksimalnih pet zvjezdica od strane EuroNCAP-a, s motorom 1.6 (113 KS) i cijenom od 89 599 kn. Oprema uključuje 4 zračna jastuka, ABS, električne podizače prednjih stakala, radio, CD/MP3. Chevrolet Lacetti s pet vrata i motorom 1.4 (95 KS) u ponudi je po cijeni od 65 600 kn s opremom koja uključuje ABS, klimu, dva zračna jastuka, električne podizače prednjih stakala, daljinsko centralno zaključavanje te radio/CD/MP3.

Cijena bogato opremljene Chevrolet Captive s prednjim pogonom i motorom 2.0 (127 KS) iznosi 159 000 kn, a od dodatne opreme nudi ABS, klimu, 6 zračnih jastuka, 16” aluminijske naplatke, električne podizače prednjih i stražnjih stakala, daljinsko centralno zaključavanje te radio/CD/MP3.

U ponude se nalazi i Spark po cijeni od 47 999 kn, Aveo s pet vrata od 62.990 kn, te Epica od 137.300 kn. Ponuda vrijedi do isteka zaliha kod Chevrolet partnera koji podržavaju akciju.

Dobre vijesti stžu iz Chevroleta

Izvor: HRautosport