Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiDječak poginuo u BMW-u kojeg je kupio vršnjak

Dječak poginuo u BMW-u kojeg je kupio vršnjak


U Zagrebu je u subotu oko 22.15 u ulici Krvarić iznad Kustošije poginuo 15-godišnji Tomislav Radušić, suputnik u starom BMW-u ZG 737-GB kojega je vozio njegov 16-godišnji prijatelj V. P. Vozač, koji naravno nema položen ispit, a kamoli vozačku dozvolu, lakše je ozlijeđen, kao i vršnjaci L. B. i njegova djevojka K. B. U autu je ukupno bilo čak šestoro mladih!

Kako nam je rekao otac poginulog Tomislava, Vladimir Radušić, inače hrvatski vojni invalid, BMW u kojem mu je poginuo sin kupili su nedavno spomenuti dječaci V. P. i L. B.! Policija kaže da BMW još glasi na jednog odraslog muškarca, ali da je možda već nekoliko puta preprodavan.
Šestero mladih u autu
Nesreća se dogodila kad su se maloljetnici spuštali strmom ulicom Krvarići na kojoj posljednjih mjesec dana traju radovi, pa je zatvorena za promet u oba smjera. Ipak se njome stalno vozi, ali kako je asfalt samo na lijevoj strani, svi žele proći baš tom stranom. Tako je i Ivica M. (26), koji je mitsubishijem lancerom ZG 8935-AJ vozio ususret mladićima, kod broja 9 skrenuo na lijevu stranu kolnika i kod broja 18 su se sudarili. Vjerojatno je svemu kumovao i šljunak kojega je zbog radova pun kolnik. BMW se u sudaru prevrnuo, a što je dalje bilo, ispričao nam je stanar na broju 13, inače nastavnik, koji je nekad predavao Ivici M.
Cijelu vijest možete pročitati u Večernjem listu.