HR autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHR autosportĐani Varljen treći u PH generalci na brdskoj utrci RZ Motorsport Čabar 2015

Đani Varljen treći u PH generalci na brdskoj utrci RZ Motorsport Čabar 2015


Kao što smo već javili, prošlog je vikenda vožena međunarodna brdska utrka u Čabru. Đani Varljen u svojoj Hondi Civic Type R uspio je doći do pobjedničkog postolja.

Kažu kako je utrka odlično organizirana, atmosfera je također bila na visini. Đani Varljen (AKK Šibenik), kojeg medijski prati naš Automanija portal u svojoj je Hondi Civic Type R pobijedio u svojoj A8 klasi, dok je u generalnom poretku uspio završiti kao treći. Sreća u nesreći bilo je izlijetanje tada trećeplasiranog Tomislava Muhvića koji je ostao bez plasmana, a priliku je iskoristio Varljen koji je do cilja došao treći i tako zaslužio pobjedničko postolje.

I ovoga puta je postavio novi rekord staze u klasi. Koliko su rezultati sjajni govori i činjenica kako je iza sebe za čak 9 sekundi ostavio prvaka Europe Aleša Preka.

Spomenimo i kako je Đaniju tog dana ujedno bio i rođendan te je osvojivši čak 4 pehara sam sebi poklonio najbolji rođendanski poklon. Čestitamo!

Slijedeća utrka vozi se već 15. kolovoza u Cazinu.

Đani Varljen treći u PH generalci na brdskoj utrci RZ Motorsport Čabar 2015 02

Đani Varljen treći u PH generalci na brdskoj utrci RZ Motorsport Čabar 2015 03