Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiDani otvorenih vrata – besplatna provjera u Citroen servisima!

Dani otvorenih vrata – besplatna provjera u Citroen servisima!


Citroen organizira dane otvorenih vrata u ovlaštenim servisima u petak i subotu 12. i 13. studenog. Klijentima se nudi besplatna provjera kroz 22 točke pregleda, ali i brojne atraktivne ponude u okviru trenutnih komercijalnih akcija.

U tijeku je komercijalna akcija „Dani bez PDV-a u servisima Citroën“ koja nudi kupcima, vlasnicima vozila starijih od 5 godina atraktivan popust na originalne rezervne dijelove Citroën, ulje Total i rad potreban za zamjenu istih. Komercijalna akcija „Dani bez PDV-a u servisima Citroën“ traje do 30. studenog 2010. godine, a krajnji kupci koriste popust u visini PDV-a.

U ponudi su i druge operacije u tijeku kao što su 20 posto popusta na svaku zimsku gumu Michelin i 15 posto popusta na svaku zimsku gumu Kleber i BF Goodrich. Također je u tijeku i komercijalne akcije „Dodatna oprema“ u kojoj Citroën nudi 15 posto popusta na dodatnu opremu Citroën, akcija „Akumulatori Fulmen i Exide“ u kojoj Citroën daje 15 popusta popusta na akumulatore Fulmen i Exide. U ponudi su i posebne akcijske cijene za prijenosni navigacijski uređaj Garmin, najpovoljnije na tržištu, za Nüvi 1300 AdriaRoute i Nüvi 1390 T Europe + AdriaRoute.

Svi kupci, korisnici usluga u servisima Citroën, ostvaruju također i sljedeće prednosti: originalni rezervni dijelovi Citroën savršeno odgovaraju njihovom vozilu, originalni rezervni dijelovi Citroën imaju garanciju 1 godinu, djelatnici ovlaštenih servisa redovito su obučavani kako bi pružili najkvalitetniju uslugu, ovlašteni servisi Citroën raspolažu specijalnim alatima neophodnim za održavanje i popravke vozila Citroën.

Izvor: Automoto-portal.hr