HR autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHR autosportCroatian Drift Challenge – CDC, sezona 7, utrka 3 – spektakl finala

Croatian Drift Challenge – CDC, sezona 7, utrka 3 – spektakl finala


Manje od dva tjedna dijeli nas od treće i finalne runde Croatian Drift Challengea, prestižnog hrvatskog natjecanja u driftu!

Vodeći Marino Pirić u velikoj je prednosti nad ostalim vozačima s osvojena dva prva mjesta u dvije runde, a za vratom mu puše uvijek dobro raspoloženi Ivo Znaor. Sigurni smo da dvojica vozača (Marko Brkljačić i Uroš Berdajs) željno iščekuju pogreške prvo navedenih vozača te iskoriste priliku za još boljim plasmanom na tablici. Garanciju atraktivnih borbi zasigurno čini ostatak liste vozača poput Zrnčevića, Šorka, Pavičića, Folera i Kauderera koji bi rado pomrsili račune favoritima. Ostatak vozačke liste čine vozači od kojih se tek očekuje pravi “boom”, a to je ono što vjerujemo da svi željno iščekuju. Budite dio spektakla na Oryx centru za sigurnu vožnju.

Bez obzira što se radi o samom finalu i zadnjoj utrci ovog prvenstva očekuju se i neka nova drift vozila i vozači. Ovoga puta očekuje se priličan broj publike, pa ovim putem ponovno pozivamo sve čitatelje da zauzmu svoje mjesto u gledalištu.

Za sve posjetitelje tu su već poznate TAXI drift vožnje, no ovog puta organizatori obavještavaju da će broj vožnji biti ograničen stoga požurite i okusite čar drifta. Standardno će biti organiziran RC drift (auti na daljinsko upravljanje), uz uvijek atraktivne hostese, nagradne igre i prateći program.

Organizatori posebno zahvaljuju sponzorima, partnerima i tvrtkama Tokić – Sigurnost u pokretu, ORYX centar za sigurnu vožnju, Red Bull, Valvoline, Motordiht, Yokohama, magazin “Auto i točka”, Studio 25, Auto “FEF”, Zzip-mediagroup, Folije Zagreb, Pivovara „Laško“ i DAK Motorsportu te brojnim drugima.

Croatian Drift Challenge - CDC, sezona 7, utrka 3 - spektakl finala 02

Posjetitelji će moći uživati u atraktivnim hostesama ili potražiti osvježenje u ponudi jela i pića.

U nedjelju na dan Utrke cijena ulaznice je 40 kn.
Ulaz otvoren od 9:00 h.
Facebook