HR autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHR autosportCroatian Drift Challenge 2016 Rd.3 Finale u Mičevcu, svi ste pozvani!

Croatian Drift Challenge 2016 Rd.3 Finale u Mičevcu, svi ste pozvani!


Nakon što je organizator odgodilo natjecanje zbog prošlog kišnog vikenda, veliko Croatian Drift Challenge 2016 finale održat će se ovog vikenda, točnije u nedjelju 25. rujna.

Sudeći prema najavama, vikend će biti predivan te se očekuje veliki broj gledatelja, a i natjecatelja kojih za sada broji preko 30 vozača.

Posljednja utrka sezone održava se u već poznatoj kući drifta “Oryx centru za sigurnu vožnju” u zagrebačkom Mičevcu. Za ukupnog pobjednika sa razlikom od samo nekoliko bodova bore se Marino pirić, Marko Brkljačić, Clemens Kauderer i Dario Foler.

Još nekoliko vozača im diše za vratom, pa vjerujemo da će borbe biti više nego uzbudljive i naravno vrlo atraktivne za sve gledatelje ovog popularnog auto sporta.  Finalni pobjednik zajedno sa drugoplasiranim odlazi na Red Bull Ring uživati u vožnjama Red Bullovih jurilica.  Ove godine Finale se održava nešto ranije nego prije pa se nadamo lijepom vremenu. Dođite i uživajte u finalu osme sezone Croatian Drift Challenge-a!

I ovoga puta osim domaćih vozača očekujemo goste iz Slovenije, Srbije, Austrije i italije. Kao i svakog puta za gledatelje biti će omogućene uvijek tražene DRIFT TAXI vožnje s natjecateljima. Probajte doći do svog mjesta u Drift taxiju jer će broj vožnji biti ograničen. Uz svaku vožnju suvozač dobija i po majicu za uspomenu. Posjetitelji će moći uživati u atraktivnim hostesama, RC driftu, ili potražiti osvježenje u ponudi jela i pića.

croatian-drift-challenge-2016-rd-3-finale-u-micevcu-02

Za nedjelju na dan Utrke cijena ulaznice je 40 kn. Ulaz otvoren od 09:00 h za posjetitelje.