HR autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHR autosportCroatia Rally – jubilarno 40. izdanje najpoznatijeg hrvatskog relija s novim logotipom

Croatia Rally – jubilarno 40. izdanje najpoznatijeg hrvatskog relija s novim logotipom


Saznajemo kako će se deseto natjecanje Prvenstva Europe za 2013. godinu održavati od 26-28. rujna 2013. godine. Rukovodstvo natjecanja bit će smješteno u Poreču, jednom od najljepših mjesta na Jadranskoj obali.

Poreč je grad koji ima turističku infrastrukturu na potezu od 37 kilometara duž obale, kao i ponudu od 95.000 kreveta namijenjenih turistima.

Novi logotip i grafički dizajn kreiran od strane tvrtke UNITED BUSINESS, prikazuje crveno bijele elemente sa plavim dijelovima, istovjetne onima na hrvatskoj nacionalnoj zastavi. Logotip je usvojio Upravni odbor HAKS-a i njegov predsjednik Matko Bolanča.

Postignut je dogovor između talijanske tvrtke za sportski menadžment UNITED BUSINESS i HAKS-a, koja će zajedno sa HAKS-om sudjelovati na promociji 40. izdanja Croatia Rally-a, a čija je suradnja potvrđena potpisom ugovora Matko Bolanča, predsjednika HAKS-a i Piera Liberali, generalnog menadžera tvrtke UNITED BUSINESS.

Zrinko Gregurek, Glavni tajnik HAKS-a, izjavio je: “Za 40. izdanje Croatia Rally-a, kojeg je dugi niz godina organizirao AK DELTA iz Zagreba pod nazivom INA DELTA RALLY, glavni promotor je EUROSPORT EVENTS, nadležan za svjetsku medijsku promociju. UNITED BUSINESS planira organizirati brojne dopunske manifestacije koje će se održavati uz reli, kako bi ovaj reli bio jedan od najatraktivnijih u Europi”.