HR autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHR autosportCroatia Rally 2013 – postavljena potpuno nova web stranica hrvatske i europske reli utrke

Croatia Rally 2013 – postavljena potpuno nova web stranica hrvatske i europske reli utrke


Nova internetska stranica ima u potpunosti izmijenjenu grafiku, sadržaj i funkcionalnosti, sa puno inovacija poput novih inicijativa za primanje komentara i dijalog na glavnim društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

Nova web stranica nadograđena je s uslugom za jednostavnije upravljanje prijavama na Croatia Rally 2013, akreditiranje novinara i rezervacije smještaja za sve koji žele sudjelovati na rally-u koji će biti događaj za pamćenje. Ako nas pitate, stranice izgledaju bolje, svježije i čitljivije.

Web stranica također ima mogućnost za komunikaciju sa svim rally navijačima kroz Twitter i Facebook kanale Croatia Rally-a:  Twitter i Facebook su važni komunikacijski kanali za organizatore Croatia Rally-a za dijalog sa svim vozačima, rally timovima i rally obožavateljima.

Croatia Rally 2013 ima za cilj aktivno komunicirati sa svim obožavateljima, multidisciplinarno osoblje u mogućnosti je pružiti informaciju i prijedloge za one koji žele sudjelovati na 40-oj obljetnici ovog natjecanja čije će sjedište  i servisno parkiralište biti u centru Poreča, turističkog centra Hrvatske sa hotelima, plažama, kampovima, marinom, trgovačkim centrima, igralištima, prometnim linijama, zabavom, gastronomskim i trgovačkim sadržajima.

U visokoj sezoni (od svibnja do rujna) više od 120,000 ljudi iz cijelog svijeta dolazi u Poreč da bi iskusili čaroliju ljeta na plažama, večernji doživljaj u restoranima, barovima i noćnim klubovima…odlična lokacija za Croatia Rally 2013, koja će se održati od 26. rujna do 28. rujna 2013, te će sigurno imati brojnu, kako domaću tako i međunarodnu publiku.

Posjetite novu web stranicu www.rallycroatia.com.