HR autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHR autosportCroatia Rally 2011 utrka i ove se godine vozi u Rijeci

Croatia Rally 2011 utrka i ove se godine vozi u Rijeci


Nakon što je prošle 2010. godine podignuta velika buka oko (ne)održavanja Croatia relija u Hrvatskoj, odnosno u Zagrebu, pronašli su se zainteresirani sponzori i organizatori u Rijeci, te je utrka održana. Kako saznajemo, i ove će godine Rijeka biti ponosni domaćin utrke Croatia Rally 2011 utrke FIA Europskog prvenstva.

Croatia Rally 2011 je treće ovosezonsko natjecanje nakon 1000 Miglia u Italiji i ELPA u Grčkoj, što  organizatorima daje još više entuzijazma i uzbuđenja, te najavljuju još zanimljiviji, značajniji i spektakularniji događaj. Croatia Rally 2011 neće biti samo na nivou atraktivnog itinerera za vozače, već će i posjetiteljima i novinarima pružiti im maksimalni užitak, tako da se nadamo kako će postati jedan od najpopularnijih i najznačajnijih autosportskih događaja u Hrvatskoj.

Saznajemo kako će servisna zona biti smještena u pješačkoj zoni samoga centra Rijeke, što nam još jednom daje do znanja kako je lokalna zajednica uvijek znala prepoznati strast i entuzijazam vezano uz auto sportom. Spomenimo kako će utrka imati start i cilj te servisnu zonu u centru Rijeke.

Croatia Rally 2011 vozi se od 19-21. svibnja, a informaciju više možete pronaći na službenim internetskim stranicama na adresi www.croatia-rally.com.